Crema matifianta Farmec

Fiind o persoana cu ten gras, cremele hidratante de tip gel, matifiante sunt singurele pe care le pot folosi.

Imi place sa incerc creme si sa imi caut crema perfecta, asa ca acum am ales sa incerc si crema matifianta Farmec.

Cutia este draguta, simpla si vine sigilata deasupra cremei cu foita de staniol pentru a o proteja. Gramajul este cel normal pentru cremele de fata, 50 de grame, iar pretul e in jur de 13-14 lei, extrem de putin.

Crema, cel mai important lucru, miroase foarte frumos, dar nu excesiv. Este cremoasa, dar apoasă si se simte ca nu contine uleiuri pentru a ingrasa si ingreuna tenul. La aplicare imi place foarte mult cum se simte, dand tenului senzație de răcorire si absorbandu-se rapid.

Partea problematica este faptul ca desi crema curata impuritatile pielii, mereu se va strânge in mici bilute, astfel ca in un final va trebui sa te speli pe fata pentru a le indeparta, ducandu-se astfel si crema.  Din pacate, chiar daca tenul ramane curat, partea hidratantă dispare, din cauză ca trebuie sa te speli pe fata.

Ca si concluzie consider ca parerea initiala a fost una buna, dar datorita faptului ca se strange in bilute o face sa devina incapabila de a isi face treaba. Nu recomand astfel cumpararea acestei creme, decat daca nu aveti alta alternativa. O sa continui căutarea de o crema hidratantă pentru ten gras, întrucât aceasta nu este aleasa.

Lasă un comentariu